Jdi na obsah Jdi na menu

O tomto webu

Vítejte na mých stránkách o minerálech a lokalitách!

 

Tyto stránky dělám za určitým cílem, a to:

  1. seznámení lidí s mineralogickými lokalitami po celé ČR + přinášení pokud možno co nejaktuálnějších informací o lokalitách (o některých lokalitách se i dnes v době internetu a médií shání informace velmi špatně - a když se nějaké najdou, tak je jich málo nebo jsou nepřesné)

  2. prezentace mé osobní sbírky minerálů a propagace ! SPRÁVNÉHO SBĚRATELSKÉHO PŘÍSTUPU - ZEJMÉNA ZAHAZOVÁNÍ VYKOPANÝCH DĚR A ODNÁŠENÍ ODPADKŮ Z NALEZIŠTĚ !

U každé lokality je:

  1. textová část - jiný používaný název pro stejnou lokalitu (jen u některých), stručná charakteristika lokality, seznam minerálů které jsem na lokalitě našel, popis cesty k lokalitě (u některých lokalit hodně omezený) a pár slov o možnostech sběru na daném nalezišti

  2. odkaz na fotoalbum, ve kterém je:
  • mapka
  • fotografie samotného naleziště
  • ​fotografie nalezených minerálů s popisem - tj. název minerálu, upřesnění reálné velikosti, datum nálezu (když jsem vzorek sám našel, tak je u fotografie označení - vn jako vlastní nález)

POKUD BYSTE CHTĚLI NĚKDE POUŽÍT MOJE FOTKY ČI TEXTY Z TOHOTO WEBU, NEJPRVE MĚ KONTAKTUJTE PROSÍM - URČITĚ SE DOMLUVÍME.                                                                                                                                                                   DÍKY, ŠROŤÁK.